MSC

Amitek Prototyping houdt zich bezig met 2 hoofdactiviteiten: Prototyping en 3D-Metrology

3D Metrology – 3D Scannen, 3D meten, Reverse Engineering
In de maakwereld van nu is het digitaal verwerken van informatie niet meer weg te denken. Al tien jaar houdt Amitek Prototyping zich bezig met het 3D scannen en 3D meten. Of het nu gaat om een nieuw product ontwerpen, Reverse Engineering van een bestaand onderdeel, het 3D meten van een driedimensionaal gekromd oppervlak van een matrijs of het scannen van een historisch beeld. Vele vormen bieden zich aan om digitaal vast te worden gelegd. Het unieke aan de scanner welke door Amitek gebruikt wordt is dat er gescand en gemeten kan worden met een hoge nauwkeurigheid tot op 6 meter afstand.

Prototyping en speciale projecten
Amitek is al ruim 20 jaar een begrip in de wereld van de prototyping. Vooral gespecialiseerd in technische prototypes. Ook worden vormstudies, zichtmodellen en gieterijmodellen gemaakt.

Naast het verspanen en Rapid Prototyping worden er speciale projecten uitgevoerd. Vaak wordt een combinatie van 3d Scannen, Reverse Engineering, 3D Frezen en Rapid Prototyping toegepast. Dit zijn bijvoorbeeld bestaande producten die opnieuw gemaakt dienen te worden, zoals gietdelen voor o.a. auto's, maar ook voor de restauratie van beelden en het maken van speciale mallen.

Rapid Manufacturing
Steeds vaker worden Rapid Prototyping technieken gebruikt om eindproducten te maken. Amitek heeft inmiddels ruime ervaring op dat gebied.

Voor aanvragen of informatie kunt u e-mailen naar .

Zijn de bestanden te groot voor e-mail dan is het ook mogelijk deze via een upload te verzenden. Klik hier voor de link.

Telefoon: 030-6665558

 

 

Deelnemer High Tech Platform

 

lees verder >